Tubkikare Fieldscope ED50 rak grafitgrå

Nikon Tubkikare Fieldscope ED50 rak grafitgrå

Artikelnummer: 305572
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Nikon Fieldscope ED50
Denna tubkikaer är mycket kompakt, lätt och har en konstruktion som är vattentät och fylld med nitrogengas. ED-glas (extra låg ljusspridning) och ett avancerat flerlagerskydd ger bättre ljusgenomsläpp för tydliga högupplösta bilder. ED50 är vattentät (ner till 1m under 5 minuter) för att klara de allra tuffaste uppdrag. Kompatibiliteten med nio olika Nikon-okular utökar dina möjligheter enormt. Det idealiska resesällskapet.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.