Celestron Tubkikarkit Ultima 22-66x100

Celestron Tubkikarkit Ultima 22-66x100

Tubkikarkit Ultima 22-66x100

Artikelnummer: 1023698
WebblagerFinns i webblager
Butik:
7 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Komplett tubkikarkit för från Celestron

Tubkikarkit Ultima 22-66x100 från Celestron är ett komplett kikarset med tubkikare och stativ, perfekt för mjuka panoreringar och kontrollerade tiltrörelser.

Ultima 22-66x100

Mångsidig tubkikare med stor bländare, vilket gör den optimal för skådning i mörkare ljusmiljöer. Med sin tåliga design och relativa lätthet är den enkel att alltid ha med sig. Den är självklart vattentät och smälter med sin gröna tub in i de flesta naturliga miljöer.

Sirui R-2004+VH+10

Detta stativkit passar dig som vill ha din tubkiare monterad, för mjuka och fina panoreringar. Stativet fungerar också tillsammans med kompakta systemkameror och videokameror. Det inbyggda vattenapsset borgar för precisa nivåjusteringar och stabila positioner. Stativet kännetecknas av lätthet och stabilitet, perfekt för dig som är ständigt på språng.

Levereras med:

  • Tubkikare Celestron Ultima 22-66x100 (mjuk väska)
  • Stativ Sirui R-2004+VH+10 med monterat videohuvud (VP-90 snabbplatta, vadderat fodral, axelrem, bruksanvisning)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.