Mångsidigt objektiv med tyst autofokus

Canon EF-M 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM svart

Artikelnummer: 1028957
  • Mångsidigt allroundobjektiv
  • STM-motorn ger tyst och snabb autofokus
  • Dynamisk IS motverkar kameraskakningar
4 750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

EF-M 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM svart
UV-filter Pro Nano HUC 55mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
5 448 SEK
EF-M 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM svart
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 55mm
Främre objektivlock Snap-On 55 mm
5 658 SEK

Canon EF-M 18-150mm f/3,5-6,3 IS STM

Med en vikt på endast 300 gram passar detta objektiv utmärkt som ett mångsidigt allroundobjektiv till Canon EOS M, både för stillbild och video.

Brännvidden motsvarande 29-240mm lämpar sig för många olika fotosituationer och STM-motorn ger tyst och snabb autofokus vid stillbild, men framförallt tyst och mjuk autofokus vid videofilmning. Detta gör objektivet väldigt användbart för videofilmning tillsammans med Canons EOS M-kameror med touchskärm. Dynamisk IS motverkar kameraskakningar upp till 4 steg vid stillbild och jämnar ut rörelser från kameraskakning vid videofilmning.

Levereras med:

  • Canon EF-M 18-150 f/3,5-6,3 IS STM
  • Bakre objektivlock EB
  • Främre objektivlock E-55
  • Manual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.