21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Fuji X

Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Fuji X

Artikelnummer: 1021821
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Fuji X
UV-Filter 58mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 58mm
5 238 SEK
21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Fuji X
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
UV-filter L395 SMC 58mm
4 548 SEK

Samyang 21/1,4 ED AS UMC CS till Fuji X
Ett ljusstarkt vidvinkelobjektiv som passar lika bra till landskapsfotografering, inredning och arkitektur som till porträtt. Objektivet är lätt och kompakt vilket gör det smidigt i användning med spegellösa kameror. Linsen har 8 glas indelade i 7 grupper, inklusive 3 asfärsiska linser (ASP) samt en lins med ED-glas som har väldigt låg spridningsfaktor, hög kontrast, samt högre motståndskraft mot reflektioner. Detta gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden.

Den manuella fokusringen är mycket mjuk vilket gör fokuseringen enkel och precis.

Levereras med
Motljusskydd

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.