Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Fujifilm Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Artikelnummer: 1006749
  • Fast, skarpt ljusstarkt objektiv motsvarande 35mm.
  • Riktigt stor bländare ger dig intressanta vindvinkelbilder med kort skärpedjup
  • Snabb autofokus, bländarring och manuell AF-omkopplare med avståndsskala.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 23mm f/1,4 R
UV-filter L395 SMC 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
10 629 SEK
Fujinon XF 23mm f/1,4 R
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
Mellanring MCEX-16
9 968 SEK


Med en motsvarande brännvidd på 35mm och en maximal bländaröppning på f/1,4 passar detta objektiv perfekt till flera olika miljöer och fotosituationer. Objektivet är designat för att få ut högsta möjliga kvalitet ur Fujifilms X-transsensor och erbjuder fantastisk bakgrundsoskärpa och bra resultat vid fotografering även i svagt ljus. Objektivets interna fokussystem ger en snabb autofokus och växla till manuell fokus gör man enkelt genom att skjuta fokusringen bakåt, då visas även en skala som indikerar objektivets skärpedjup

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.