Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR
Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR
Artikelnummer: 1049252

Fujifilm Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR

Fujifilms ljusstarkaste objektiv någonsin

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Möjlighet att använda autofokus i -7EV
 • Uppbyggt med 12 glaselement i 9 grupper
 • Vädertätad och kan användas vid -10°C
17 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Extremt ljusstarkt porträttobjektiv

Fujifilm släpper nu det första objektivet någonsin med autofokus och ett bländarvärde på 1,0 för spegellösa system. Detta kommer förändra möjligheten för dig att arbeta med autofokus i riktigt svåra ljusförhållanden. Objektivet är vädertätat på elva olika ställen och står emot både damm och vätskor och kan användas i temperaturer ner till -10°C.

Fördelar

 • Möjlighet att använda autofokus i -7EV
 • Uppbyggt med 12 glaselement i 9 grupper
 • Vädertätad och kan användas vid -10°C
 • Möjliggör fotografering med riktigt kort skärpedjup
 • Mjuk bokeh för en professionell look
 • Väldigt precis fokusring
 • Motsvarar 76mm för fullformatskameror

Otroligt kort skärpedjup

När du använder XF50mm f/1,0 vid eller nära sin maximala bländare kommer du bli imponerad över det korta skärpedjup som uppnås. Det precisionsdesignade objektivet kommer ge dig möjligheten att skapa professionella porträttbilder med en stor och mjuk bokeh bakom ditt motiv. Uppbyggnaden av objektivet med ett asfäriskt glaselement och sina två ED glaselement ger en bra kontroll av eventuell sfärisk eller kromatisk aberration.

Precis fokus

För att kunna maximera din upplevelse av detta objektiv är det viktigt att fokus hamnar på rätt ställe. Detta har Fujifilm försäkrat sig om genom att sätta på en fokuseringsring som är åtta gånger mer exakt än något tidigare XF-objektiv. Den nya fokuseringsringen kan roteras 120° för att du skall kunna ställa in fokus så precist som möjligt. Använder du också en x-serie kamera med deras fokuserings-funktioner som exepmelvis focus peaking kommer du nå riktigt bra resultat.

Funkar perfekt i mörka förhållanden

Detta objektiv kommer öppna upp nya möjligheter för dig att arbeta med ISO och svåra ljusförhållanden. Du kan använda den stora bländaren för att fota på låg ISO och få riktigt detaljrika resultat. Alternativt kan du maximera bländaren och skruva upp din ISO för att kunna arbeta i väldigt mörka miljöer. De tidigare XF-objektiven med bländare på 1,4 har gjort det möjligt att använda din autofokus vid -6EV, med nya f/1,0 får du ett helt stegs skillnad på upp till -7EV vilket ökar din flexibilitet ännu mer.

Levereras med

 • Fujifilm XF 50mm f/1,0
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.