Objektiv till Micro 4/3

Micro 4/3, Micro four thirds eller MFT, är en objektivfattning ursprungligen framtagen av Olympus och Panasonic. Idag används objektiv med Micro 4/3-fattning på spegellösa systemkameror från Olympus, Panasonic, Blackmagic Design, DJI med flera. Vi har ett brett utbud av objektiv till Micro 4/3 från OM System, Samyang, Sigma och Voigtländer med flera. Vi hjälper dig att hitta det bästa objektivet för dina behov, oavsett om du vill fotografera djur och natur, porträtt eller sport. Besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp eller köp objektiv till Micro 4/3 direkt online, alltid med snabb leverans.

5 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Objektiv Foto
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Brännvidd fast
Objektivfattning
Fast/Zoom
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Objektivtype
Bildstabilisering
Autofokus
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.