Micro 4/3-objektiv

Micro 4/3, Micro four thirds eller MFT, är en objektivfattning ursprungligen framtagen av Olympus och Panasonic, men idag används fattningen på spegellösa systemkameror från OM System, Olympus, Panasonic, Blackmagic Design och DJI. Vi har ett brett utbud av MFT-objektiv från OM System, Samyang, Sigma och Voigtländer med flera. Vi hjälper dig att hitta det bästa objektivet för dina behov, oavsett om du vill fotografera djur och natur, porträtt eller sport. Besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp eller köp objektiv till Micro 4/3 direkt online, alltid med snabb leverans.

Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn