Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art till L-Mount
Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art till L-Mount
Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art till L-Mount
Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art till L-Mount
Artikelnummer: 1044968

Sigma 14-24mm f/2,8 DG DN Art till L-Mount

Professionell vidvinkelzoom med hög ljusstyrka till L-Mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Optimerad för L-Mount passande Panasonic S och Leica
  • Högupplöst optik som ger utmärk skärpa och detaljer
  • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
17 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Professionell vidvinkelzoom med hög ljusstyrka till L-Mount

Sigma 14-24mm F2.8 DG DN är ett nyutvecklat objektiv för spegelfria fullformats kameror. Detta innebär att objektivet har fått en kompaktare design och ger en mycket hög optisk prestanda. Detta är objektiv för dig som fotograferar landskap, astrofotografi, interiör, arkitektur, filmar och action/sport-bilder i spännande vinklar.

Fördelar

  • Optimerad för spegellösa systemkameror
  • Högupplöst optik som ger utmärk skärpa och detaljer
  • Bred bildvinkel kombinerat med hög ljusstyrka
  • Konstant ljusstyrka igenom hela zoomomfånget
  • Ny coatingteknologi: Nano Porous Coating
  • Bakre hållare för filter

Optimerat för spegellösa systemkameror

Objektivets registeravstånd har optimerats eftersom det är utvecklat för endast spegellösa systemkameror. Detta ger en kompaktare design på optiken, jämfört med versionerna för spegelreflexkameror, än tidigare. Detta objektivet som ger dig högupplösta och detaljrika bilder då designen är helt och hållet anpassat för spegellöst.

Vidvinkel ger dig stora möjligheter

Den breda bildvinkeln låter dig fånga mycket i bilden och kan ge dig en svepande känsla i bilderna. Vidvinkelobjektiv används ofta till att fotografera inredning och inomhus där utrymmet ofta är begränsat samt till arkitektur och interiör-bilder. Populära användningsområden är också landskapsfotografering där du vill få med mycket natur i bilden samt sportbilder fotograferade på nära håll för att få en intim och actionladdad känsla i bilderna.

Bli Flexibel med en zoom

Tack vare zoomen så klarar objektivet av många olika situationer. Ibland kan 14mm vara i bredaste läget och då är det smidigt att snabb zooma in för att minska bildvinkeln. Detta gör också att du slipper beskära dina bilder från 14mm och på så vis behålla maximal bildkvalitet. Zoomen gör att du kan stå kvar på samma position men ändå få olika utsnitt.

Hög ljusstyrka i alla lägen

Den höga ljusstyrkan genom hela zoomomfånget gör det lätt att fotografera även när det är sämre ljus, som till exempel på natten eller i dåligt belysta lokaler. Tack vare den konstanta ljusstyrkan så ändras inte exponeringen om du zoomar in, något som verkligen underlättar arbetet i stressade situationer när du använder kameran i manuellt läge.

Avancerat optiskt glas och Nano Porous Coating för maximal bildkvalitet

Objektivet innehåller avancerat optiskt glas och en ny beläggningsteknik som heter "Nano Porous Coating (NPC)". Beläggningen ger objektivet bättre antireflexegenskaper, skyddar mot repor och att ytan blir till viss del fukt och vattenavvisande. I objektivet finns det både FLD- och SLD linser för att minimera kromatisk aberration, ströljus och ge bättre motljusegenskaper. Detta är en viktig egenskap för ett vidvinkelobjektiv, då det ofta kan förekomma flera olika ljuskällor i en och samma bildruta i kombination med stora linselement där ljuset lätt kan reflekteras.

Snabb autofokus med stöd för ansikts/ögonprioritet

Dessutom möjliggör en stegmotor en höghastighets och tyst AF-drivenhet. Fotografering är bekväm även i mål AF, till exempel ansikts- / ögonprioritet AF och vid videoinspelning.

Objektiv för tuffa omgivningar

Linsen har också en damm- och stänkskyddad struktur, tillsammans med en vatten- och oljeavvisande beläggning på linsens främre yta, för fotografering i tuffa miljöer. Det finns även en AFL-knapp på objektivet för bekvämare fotografering.

Bakre filterhållare ger nya möjligheter

Linsen levereras med en bakre filterhållare där du kan montera filter eftersom den välvda frontlinsen inte möjliggör montering av cirkulära filter.

Levereras med

  • Sigma 14-24mm F2.8 DG DN
  • Mjuk väska
  • Linsskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn