Perfekt vardagsobjektiv med hög ljusstyrka, motsvarar 45 mm

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E

Artikelnummer: 1025610
 • Kompakt storlek
 • Hög ljusstyrka ger kort skärpedjup
 • Motsvarar 45 mm
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Värdepaket

30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-Filter 52mm PD WMC
4 338 SEK
30mm f/1,4 DC DN Contemporary till Sony E
Putsduk Photo Microklear Cloth
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
3 898 SEK

Kompakt och ljusstark normaloptik anpassad för spegellösa kameror

Med en stor bländare på f/1,4 levererar detta kompakta objektiv bilder med hög kvalitet även i sämre ljusförhållanden och den 9-bladiga runda bländaren skapar vacker bokeh. Objektivet kan användas både till porträtt-, landskap- och interiörfotografering och den snabba autofokusen ger skarpa bilder och jämna filmer.

Fördelar

 • Snabb och jämn AF-prestanda
 • Enastående bildkvalitet med F1.4 ljusstyrka.
 • kompakt design och bekväm användning
 • Producerad av TSC-material för minimal deformation
 • Vädertätat objektiv

Modernt och kompakt standardobjektiv med stor bländare

Sigmas Super Multi-Layer Coating hjälper till att minska "flare"/ överstrålning och skuggor samtidigt som det ger skarpa bilder. Du kommer att njuta av den vackra bokeh-effekten som bara ett objektiv med stor bländaröppning kan erbjuda och den exceptionellt skarpa optiska prestanda som förväntas av ett fint prima objektiv. Den är tillverkad av ett termiskt stabilt kompositmaterial (TSC) för större precision och användning i stora temperaturvariationer.

Enastående stabilitet oavsett hur du fotograferar

Detta objektiv har en enastående bildstabilisering oavsett om du fotograferar med handhållen kamera eller har den placerad på en yta/stativ. Det är därmed ett objektiv som kombinerar enastående optisk prestanda med enkel och mångsidig hantering.

Hög kontrast även vid maximal bländare

Du kan använda det korta skärpedjupet vid vidöppen bländare för att ta fantastiska porträtt och stillbilder. Du kan även välja att stänga bländaren för större skärpedjup och fotografera landskap eller ögonblicksbilder. En ljusstark maximal bländare på F1.4 utmärker sig i svagt ljus och ger också ökad kontroll över skärpedjupet för att uppnå selektiva fokuseffekter. Den stora bländaren ger dig möjligheten att uppleva det roliga med att fotografera vidöppet, med F1.4 ljusstyrka.

Levereras med

 • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary 
 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd (LH586-01)
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.