Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Focus

DJI Focus

Artikelnummer: 1021636
17 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Focus
Focus Handwheel 2 Cendence Remote Controller Stand
Motor quick-release mount (extended 40mm) Part 15
19 289 SEK
Focus
Focus motor power cable 750 mm Part 5
Focus datakabel 2 meter Part 6
19 225 SEK

Garanterad fokus i dina filmer även upp i luften
DJI Focus är ett mycket kompakt men avancerat och precist trådlöst followfocus-system. Tack vare den borstlösa motorn som också är väldigt tyst, får du en nogrannhet på ±0,02° vilket gör hanteringen via fjärrkontroll lika bra som om du hade justerat objektivet manuellt. Den har även ett mycket högt vridmoment och snabb reaktionshastighet vilket gör det möjligt för dig att hålla ditt motiv i fokus oavsett hur det rör sig. Focus har en otroligt snabb trådlös överföring vilket gör att du kan styra fokuseringen från upp till 100 meters avstånd med bara 14 ms eftersläpning, i öppna ytor.

Anpassa utifrån din behov
DJI Focus är väldigt anpassningsbar och erbjuder många justeringsmöjligheter. Bland annat har den anpassningsbara slutpunkter vilket gör det möjligt att ställa in alla sorters objektiv att matcha slutpunkten, oavsett vilken typ av objektiv det är. Det robusta fokushjulet är också justerbart och går att ställa in så att du får det precis så mjukt eller hårt som du vill. Den vita markeringsringen runt fokusratten är löstagbar och kan bytas ut samt anpassas för olika objektiv eller projekt. På fjärrkontrollen finns en OLED-display med meny som gör det möjligt att anpassa Focus helt efter dina egna behov. Det går till och med att ställa in flera fokuspunkter samt hastigheten kameran har emellan dem vilket gör även de mest komplexa rörelser enkla och repeterbara.

Obegränsade möjligheter
Focus är fullt kompatibel med DJI Zenmuse X5-kameror. När Focus är inkopplad till din Inspire fjärrkontroll kan du styra fokuseringen genom Lightbridge 2 från upp till 2 km avstånd. Den har även full support för Ronin, Ronin-M och Ronin-MX. Två kommunikationsportar har byggts in vilket innebär att du kan utöka din Focus med nya funktioner och möjligheter i takt med att tekniken utveklas. Du kan även ansluta Focus till andra delar av din utrustning tack vare ett inbyggt rosettefäste.

Det inbyggda batteriet håller länge och kan strömförsörja din Focus under en hel filmning. Om det skulle ta slut byts det ut på bara några sekunder. Batteriet laddas via USB vilket gör det smidigt för dig att ladda även ute på fältet.

Levereras med
Hård väska, fjärrkontroll, Focus Motor, halsrem, extra märkningsringar, objektivringar på 60mm, 70mm, 80mm och 90mm samt tillhörande kablar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.