Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Focus remote control

DJI Focus remote control

Artikelnummer: 1021637
5 400 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fjärrkontroll till DJI Focus
Fjärrkontrollen är väldigt anpassningsbar och erbjuder många justeringsmöjligheter. Det robusta fokushjulet är justerbart och går att ställa in så att du får det precis så mjukt eller hårt som du vill. Den vita markeringsringen runt fokusratten är löstagbar och kan bytas ut samt anpassas för olika objektiv eller projekt. På fjärrkontrollen finns en OLED-display med meny som gör det möjligt att anpassa Focus helt efter dina egna behov.

När Focus är inkopplad till din Inspire fjärrkontroll kan du styra fokuseringen genom Lightbridge 2 från upp till 2 km avstånd. Den har även full support för Ronin, Ronin-M och Ronin-MX.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.