Adapterring M39 objektiv till Canon Eos

Lite Adapterring M39 objektiv till Canon Eos

Artikelnummer: 313347
159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Adapter för att fästa Leicaobjektiv, förstoringsoptik eller annan optik med M39-gänga på en vanlig systemkamera. Adaptern används t.ex. i kombination med mellanring eller macrobälg för att få rätt avstånd mellan film/bildsensor och objektiv. Bajonettadaptern har inte några kopplingar/kontakter för kommunikation mellan kamerahus och optik.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.