Filteradapterkit som gör det möjligt att montera filter på Sony RX100 VI och RX100 VII

JJC Filter Adapter & Lens Cap Kit till Sony RX100VI

Artikelnummer: 1043240
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Filter Adapter & Lens Cap Kit till Sony RX100VI
UV-Filter 52mm PD WMC
ND-filter ND8 slim 52mm (3 steg)
747 SEK

Använd filter på din Sony RX100 VI eller RX100 VII

Detta kit gör det möjligt för dig att använda ett 52mm filter på din Sony RX100 VI eller RX100 VII. Du klistrar enkelt på filteradaptern med den medföljande dubbelhäftande 3M tejpen som redan sitter fast på adaptern. I kitet ingår även ett linsskydd med ett säkerhetssnöre som du fäster i kameran för att inte tappa bort linsskyddet.
Levereras med:

  • Filter Adapter x 1
  • Linslock x 1
  • Säkerhetssnöre till linslock x 1
  • Extra 3M dubbelfäftande tejp x 1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.