Konverter MC-11 till Sigma SA för Sony FE/E-mount

Sigma Konverter MC-11 till Sigma SA för Sony FE/E-mount

Artikelnummer: 1025560
2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sigma Konverter MC-11
Denna konverter gör det möjligt att använda Sigmas SA-objektiv med Sony FE/E-mount kameror, perfekt för dig som har olika kamerassytem. Konvertern utökar även sortimentet av objektiv för dig som använder Sony FE/E-mount-kameror. Objektiven blir fullt kompatibla med automatisk exponeringskontroll i Sony FE/E -mount kamerahus och tillåter användning av snabb och jämn autofokus samt OS-funtkioner i kompatibla objektiv och kameror. Även Exif-data såsom linstyp, brännvidd, bländartal och annan data för bilden fungerar vid användning av konvertern.

En LED-lampa på konvertern gör det enkelt att se om det monterade objektivet är kompatibelt eller om konvertern behöver uppdateras före användning. Grön lampa innebär att objektivet är fullt kompatibelt, blinkade orange lampa innebär att att objektivet är kompatibelt men behöver firmware-uppdateras. Om lampan inte lyser alls är objektivet inte kompatibelt. Fullständig lista på kompatibla objektiv och kamerahus hittar du på Sigmas hemsida.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.