Canon KH20x6,4 KRS
Artikelnummer: 302291

Canon KH20x6,4 KRS

KH20x6,4 KRS

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
89 995 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Lätt vidvinkelobjektiv för portabla applikationer 

Canon KH20x6,4 KRS är ett portabelt vidvinkelobjektiv för HDTV-produktion. Med sin kompakta och lätta design, och en utmärkt vidvinkel på nästan 60 grader, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som kräver stor mobilitet, breda vidvinklar och HD-bild fri från linsförvrängningar.

  • HD-bild
  • Bred vidvinkel
  • Internal fokus
  • Ekologisk och ergonomisk design

Högupplösta bilder

Objektivet har högt MTF över hela bildplanet, minimering av kromatisk aberration och maximering av bildkontrast. Tillsammans med hög kontrast och skärpa ger detta levande och klar HD-bild.

Bred vidvinkel

Objektivet har en vidvinkel på nästan 60 grader, vilket ger den en mångsidighet att fånga detaljer över hela bildbredden, i kristallklar skärpa.  

Internal fokus

En fokusinnovation från Canon som använder ett flytande optiskt system för att bättre kontrollera kromatiska aberrationer.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.