Välkommen till Scandinavian Photo

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Scandinavian Photo är Nordens ledande återförsäljare av foto- och videoprodukter. Försäljning finns i dagsläget i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolagets strategi är att kombinera internethandel/distanshandel med mötesplats i form av fysiska butiker i de större städerna. Bolaget har 110 anställda och omsätter cirka 750 mkr.

Vi har butiker i Stockholm och Oslo samt Serviceshop i Borås och Malmö, och vi erbjuder alltid samma pris online som i butik.

Företagsförsäljning

Scandinavian Photos Procenter och företagsförsäljning riktar sig helt och hållet till den professionella marknaden (privata och publika företag samt yrkesfotografer) inom foto, video, ljud, ljus och allt däromkring. Vi erbjuder djup kunskap och erfarenhet inom professionella tekniska helhetslösningar och produktförsäljning. Kontakta vår företagsförsäljning idag för att få hjälp att hitta de rätta lösningarna för ert företag!

Häng med i branschen!

Följ oss på våra sociala medier för att ta del av mängder med inspiration, tips och senaste nyheterna. Du kan följa oss på Facebook, Instagram och YouTube. Missa inte heller att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få grymma erbjudanden och inspiration direkt i din inkort. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.