Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schneider Kreuznach Teleconverter 2X

Phase One Schneider Kreuznach Teleconverter 2X

Artikelnummer: 1023408
21 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Mångsidig telekonverter

Schneider Kreuznach 2x Teleconverter från Phase One är en högkvalitativ telekonverter som effektivt multiplicerar din brännvidd med 2x vid maximalt läge. Den erbjuder förlängda brännvidder upp till 300/480mm beroende på vilket objektiv du använder, och är en mycket privärd lösning för dig som gillar att fota på avstånd. Oavsett vilket objektiv du använder, kräver den manuellt fokus och den reducerar den maximala bländarinställningen med två f-stop.

Lång brännvidd

Den är speciellt framtagen för objektiv på 150 och 240mm, och producerar tillsammans med dessa brännvidder upp till 300 respektive 480mm. På detta sätt är detta ett kompakt och mycket prisvärt alternativ till långa teleobjektiv.

Stor mångsidighet

Förutom att den ger dig möjlighet att fota detaljerade bilder från längre avstånd, kan du även skapa bilder med ett helt nytt uttryck. Kombinationen av telekonvertern och de kompatibla teleobjektiven ger dig en snygg komprimering av förgrunden, som i princip eliminerar alla detaljer mellan dig och ditt huvudsakliga motiv, vilket passar perfekt när du fotar landskap, bergkedjor och stränder.

Passar följande objektiv:

  • Schneider Kreuznach 240mm f/4.5 LS AF
  • Schneider Kreuznach 150mm f/3.5 LS AF
  • Mamiya/Phase One Leaf AF 150mm f/2.8 D

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.