Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Onestep Filter Kit

Polaroid Originals Onestep Filter Kit

Artikelnummer: 1041183
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Polaroid Originals Onestep Filter Kit

För att skapa unika färger, hologram eller andra effekter kan du fästa dessa filter direkt på din Polaroid Originals Onestep kamera. Kittet innehåller fem stycken filter: Röd, orange, gul, hologram och starburst.

Fördelar

  • Skapa unika bilder med hjälp av filter
  • Öka din kreativitet

Levereras med

  • Polaroid Originals Onestep Filter Kit

OBS Kameran på bilden ingår ej.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.