-30%

Barndoor OCF

Profoto Barndoor OCF

Artikelnummer: 1017632
699 SEK995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kontrollera ljuset med OCF Barndoor
OCF Barndoor är ett kompakt och enkelt Light Shaping Tool som ger dig exakt kontroll över ljusspridningen. Alla fyra barndoors kan anpassas individuellt och kan roteras 360° på blixthuvudet. Det tillåter dig att kontrollera och forma ljuset i nästan obegränsat antal sätt.

OCF Barndoor är gjord av starkt glasfiber som gör den lätt och extremt tålig. Du kan enkelt fästa den på din off-camera flash och du är sedan redo att använda den inom loppet av några sekunder.

Fördelar:

  • Kontrolleraroch formar ljus
  • Fyra individuellt kontrollerade barndoors
  • Kan roteras fritt
  • Kan användas tillsammans med OCF Grid Kit
  • Det medföljer en praktisk och mjuk väska

OBS!
Använd endast med Profoto Off-Camera-blixtar med LED.

Läs mer om produkten i broschyren (PDF).

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.