Magnumreflektor 50 Grader 337mm

Profoto Magnumreflektor 50 Grader 337mm

Artikelnummer: 309222
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Belysningseffekter med magnumreflektorn – direkt ljus med maximal effekt och skarpa skuggor. För maximal effekt med normal ljusspridning. Magnumreflektorn ger ett starkt, jämnt ljus. Även om detta inte är en egentlig fokuseringsreflektor, går det att skapa intressanta ljuseffekter genom att zooma den genom fokus. För att få en exakt kontroll över ljusets riktning kan magnumreflektorn kompletteras med ProTube och ett raster.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.