Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Raster/Honeycomb grid 25 grader för Softlight

Profoto Raster/Honeycomb grid 25 grader för Softlight

Artikelnummer: 303018
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raster för Profoto Beauty Dish

Raster är lättanvända tillbehör som används för att få kontroll över ljusspridningen och skapa kontrast och dramatik i den färdiga bilden. Här är ordet ”kontroll” själva nyckeln. Med ett raster monterat går det lätt att kontrollera ljuset och fokusera det dit man vill, samtidigt som ljusspillet till övriga delar av bilden begränsas. Det handlar helt enkelt om att ta kontroll över ljusformningen.

Grid 25° 515 mm för Softlight Reflector kan användas för att forma huvudljuset, skapa bakgrundseffekter i porträtt eller accentuera högdagrar i stillebenfotografier, bland mycket annat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.