Softbox RFi Octa 150cm 5'

Profoto Softbox RFi Octa 150cm 5'

Artikelnummer: 1000802
3 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Profoto RFi Softbox kombinerar hög kvalitet med låga priser. Tillverkad i ett kraftigt högkvalitativt material med förstärkta hörn och sömmar, silvrig insida, 6cm recessed front (RF) samt löstagbar inner- och ytterduk. Det ger dig ett jämnt kraftigt ljus, lättkontrollerat kantljus och möjligheter att snabbt och enkelt montera på raster. Levereras alltid i en transportväska med plats för monteringsring. Glöm inte köpa till en monteringsring.!

Fördelar

  • Skapar ett mjuk och vackert ljus
  • Djupare form för en större kontroll och riktning på ljuset
  • Enkel att montera
  • Löstagbar inner- och ytterduk
  • Transportväska medföljer

Levereras med

  • Profoto RFi Softbox (octa)
  • Inner- och ytterduk
  • Transportväska

OBS!
Speedringadapter ingår ej. För att montera Octaboxen på din profotoblixt behöver du denna speedringadapter. Det finns fler adaptrar som passar denna softbox om du exempelvis äger en blixt med Elinchrom- eller Bowensfattning

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.