Stand Adapter för B10/B10 Plus

Profoto Stand Adapter för B10/B10 Plus

Artikelnummer: 1040801
1 149 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto Stand Adapter för B10 Air TTL

Adapter för att kunna fästa Profoto B10 Air TTL på ett belysningsstativ och kunna fästa paraplyer. Stand adaptern går lätt och snabbt att montera på blixten. Tack vare att den är avtagbar blir blixten smidigare att packa ner då adaptern inte sticker ut.

Fördelar

  • Montera Profoto B10 Air TLL på belsyningstativ
  • Tiltbar
  • Inbyggt Paraplyfäste

Levereras med

  • Profoto Stand Adapter för B10 Air TTL

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.