Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sprid ljuset från Profoto A1/A1X

Profoto Wide Lens för A1/A1X

Artikelnummer: 1044328
  • Kompatibel med Profoto A1 Gel kit och andra A1 ljusformare.
  • Wide lens tilllåter en bredare spridning av ljuset från Profoto A1/A1X
  • Passar utmärkt ihop med en vidvinkellins
431 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Wide lens till A1

Wide lens tilllåter en bredare spridning av ljuset från Profoto A1 och passar utmärkt ihop med en vidvinkellins. Speciellt för Wide lens är att du fortfarande kan använda zoom funktionen på Profoto A1 för att styra spridningen av ljuset och gör att den passar utmärkt för gruppbilder.

Kompatibel med Profoto A1 Gel kit och andra A1 ljusformare.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.