Røde BoomPole Bag

Røde BoomPole Bag

Väska till mikrofonbom

Artikelnummer: 308970
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
  • För bommar upp till ca 90 cm hopfällda
  • Tillverkad i slittålig neopren
  • Justerbart axelband
479 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Røde BoomPole Bag är en högkvalitativ bärväska för mikrofonbommar. Väskan är tillverkad i slittålig neopren med ett justerbart axelband. BoomPole Bag är designad för att användas till Rødes Boompole, Mini Boompole och Micro Boompole med mick (NTG- 1 eller NTG-2) samt mickhållare (SM3 eller SM4) monterat, men fungerar såklart till alla mikrofonbommar med en maxlängd på ca 90 cm i hopfällt läge.

Vikt: 575 gram
Dimensioner: 96 x 20 x 20 cm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.