Klassiskt radioljud utan krusiduller

Røde NT-USB Mini

Artikelnummer: 1047607
 • Kondensatorkapsel med hög kvalitet som levererar värme och tydlighet
 • Njurformad mikrofonkaraktär, optimerad för att reducera rumsklang
 • Inbyggt puffskydd och roterbart mikrofonfäste
 • Inbyggt USB-ljudkort som fungerar med datorer eller surfplattor
 • Inbyggd hörlursutgång med volymkontroll och latencyfri monitorlyssning
1 280 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Røde NT-USB Mini

NT-USB Mini samlar Rødes erfarenhet av mikrofoner och kokar ihop det till en mycket kompakt, välljudande och extremt prisvärd förpackning. Anslutningen sker via USB och kunde inte vara enklare – bara att plugga in och köra, ingen installation behövs. NT-USB Mini är designad för vloggare, gamers, musiker, poddare eller för dig som vill ha ett bra ljud utan krusiduller.

Fördelar

 • Kondensatorkapsel med hög kvalitet som levererar värme och tydlighet
 • Njurformad mikrofonkaraktär, optimerad för att reducera rumsklang
 • Inbyggt puffskydd och roterbart mikrofonfäste
 • Inbyggt USB-ljudkort som fungerar med datorer eller surfplattor
 • Inbyggd hörlursutgång med volymkontroll och latencyfri monitorlyssning

Det klassiska radioljudet i kompakt förpackning

Med NT-USB Mini samlar Røde ihop sin kunskap från mikrofondesign och konstruktion i en liten, kompakt och välljudande förpackning. Mikrofonen är specifikt designad för att leverera ett ljud med värme och tydlighet – ett klassiskt “radioljud” och kommer att passa allt från vloggare till gamers och musiker. Med en integrerad hörlursförstärkare och 3,5 mm hörlursutgång kan du enkelt monitorlyssna på ditt ljud. På mikrofonen finns också en switch för att aktivera det latency-fria läget, så att du slipper störande eko eller fördröjning när du spelar in.

Proffsljud på nolltid

NT-USB Mini är mycket enkel att montera ihop och ansluta med magnetfästet samt det inbyggda puffskyddet – anslut endast USB-kabeln till din surfplatta eller dator och kom igång med en inspelning med proffsljud på nolltid!

Magnetfäste med innovativ design

NT-USB Mini är designad för att vara så flexibel som möjligt. En innovativ design med magnetfäste i mikrofonhållaren gör att den passar in i flertalet olika miljöer - monterad i fästet på ditt skrivbord, ansluten till Røde PSA1 i radio- och poddsändningar eller på ett klassiskt mikrofonstativ för sånginspelning via skruvgängan i mikrofonens roterbara arm.

Stilren design

Mikrofonen tar mycket lite plats på ditt skrivbord och med den stilrena designen i stål och förstärkt nylon så är den redo för din nästa produktion – oavsett om den är hemma eller på språng.


Levereras med

 • NT-USB Mini
 • USB-A till USB-C kabel 2 m
 • Adapter för mikrofonstativ
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.