Røde

Köp dina Rødeprodukter hos oss! Hos oss kan du köpa mikrofoner, podcastutrustning, videomikrofoner, trådlösa myggor, riktade mikrofoner, myggor, headset, puffskydd, vindskydd, trådlösa handmikrofoner och tillbehör från Røde. Vi har ett brett utbud av ljudprodukter från Røde online och i våra butiker, och vi hjälper gärna till att bygga upp en podcaststudio med produkter från Røde!

161 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Kabel-typ
Storlek
Färg
Max höjd
Min höjd
Vikt
Max höjd
Vikt
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.