Riktad, batterilös videomikrofon av hög kvalitet

Røde VideoMic GO

Artikelnummer: 1008812
 • Liten och smidig mikrofon
 • Drivs med kamerans batteri
 • Puffskyddet och upphängningen motverkar störande ljud
 • Integrerat Rycote mikrofonhållare
690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

VideoMic GO
SC7 kabel 3,5mm TRS-hane till 3,5mm TRRS-hane
VXLR Adapter 3,5mm Hona - XLR Hane
998 SEK
VideoMic GO
SC11 SplitterCable for WIGO, 2xTRS 3,5mm-TRS 3,5mm
Vindskyddspäls "Dead Cat" Go
1 265 SEK
Røde VideoMic GO är en liten och smidig mikrofon som inte kräver några extra batterier - anslut mikrofonen till kameran via 3,5 mm-kontakt* så har du ström så länge kameran har batteri. Mikrofon kommer med en integrerad mikrofonhållare från Rycote® Lyre® som förhindrar oljud vid skakningar och du fäster fast VideoMic GO med en 3/8"-gänga för kamerans blixtsko eller ett stativ.

Fördelar med Røde VideoMic GO

 • Riktad mikrofon av hög kvalitet
 • Inget batteri krävs
 • Integrerad Rycote® Lyre®-stötdämpare
 • Låg vikt på bara 73 g
 • Robust förstärkt ABS-konstruktion
 • Puffskydd ingår
 • 3,5 mm minijack-utgång
 • Integrerad blixtskofäste med 3/8 ”gänga
 • Två års utökad garanti när du registrerar din mikrofon

Lättanvänd videomikrofon med hög ljudkvalitet

VideoMic GO är kompakt och lätt efter design och levererar tydligt, skarpt, riktat ljud med hög användarvänlighet. Det snäva pickupområdet fokuserar direkt framför mikrofonen och minskar andra omgivande ljud, vilket säkerställer att ditt motiv isoleras från störande bakgrundsljud. 

Integrerad Rycote-stötdämpare

Den integrerade Rycote® Lyre®-stötdämparen isolerar din mikrofon från stötar och vibrationer som annars kan störa ditt ljud. Lyre® är tillverkad av ett enda stycke slitstark termoplast som ger överlägsen akustisk upphängning jämfört med traditionella elastiska lösningar och tål att hänga med på dina foto- och videoäventyr utan att drabbas av slitage.

Inga batterier

VideoMic GO behöver inga egna batterier, utan får sin ström från kameran – via 3,5 mm mikronfoningången*. Det innebär att du har ström till mikrofonen så länge du har batteri i kameran, och även att du får en mikrofon med mycket låg vikt, endast 73 gram.


Hör hur mikrofonen presterar i nedanstående videoklipp:


* Funktionen att ge spänning ut via 3,5 mm mikrofoningång finns på de flesta kameror, dock ej Canons äldre systemkameror samt videokameror.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.