Kabel USB-C till Lightning, 30 cm

Røde SC15 USB-C to Lightning 0,3m

Artikelnummer: 1049896
  • Använd Videomic NTG till din iOS-enhet
  • Möjlighet att monitorlyssna med volymkontroll för hörlurar
  • Ljud i hög kvalitet med 24-bit/48kHz
329 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
SC15 är en 30 cm lång USB-C till Lightning-kabel som gör att du kan koppla in Videomic NTG till din iPhone eller iPad och få en ljudupptagning med mycket hög kvalitet till din video på sociala medier eller videokonferens. Videomic NTG är MFi-certifierad, vilket betyder att den fungerar utmärkt till alla iOS-enheter med Lightning-kontakt.

Fördelar

  • Använd Videomic NTG till din iOS-enhet
  • Möjlighet att monitorlyssna med volymkontroll för hörlurar
  • Ljud i hög kvalitet med 24-bit/48kHz

OBS – SC15 laddar eller synkar inte dina iOS-produkter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.