Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Complete Studio kit inkl NT1 och Ai-1

Røde Complete Studio kit inkl NT1 och Ai-1

Artikelnummer: 1037440
3 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Komplett studiokit med AI-1 och NT1

Röde Complete Studio Kit innehåller en NT1 kondensatormikrofon och AI-1 interfaceanslutning för att låta dig spela in musik, podcast och voiceover.

Förlelar:

 • Komplett studiokit
 • AI-1 USB-interface med XLR/TRS +48V Phantom och medhörning
 • NT1 kondensator mikrofon med SMR shockmount

 

Komplett studiokit

Kitet innehåller nästan allt du behöver för att börja spela in musik eller tal av högsta kvalité. Komplettera enbart med instrument, röst och dina favoritlurar för medhörning, sedan är det bara att sätta igång.

AI-1 USB-interface

Röde AI-1 är ett smidigt USB-interface med en Neutrick Combo Jack XLR/TRS-anslutning för både mikrofoner och instrument. Den ansluter till datorn via USB och har en 6.5mm TRS-utgång för medhörning och med ett knapptryck får du zero-latency-monitorering. Mer information och instruktioner på AI-1 finner du via Rödes instruktionsvideos.

NT1 kondensatormikrofon

Mikrofonen är hjärtat i hela uppsättningen. Röde NT1 är en professionell och extremt tyst studiomikrofon med en brusnivå på endast 4,5dbA. Höljet är tillverkat i 6061 aluminium och är väldigt tåligt mot både korrosion och repor. Den inre kapseln är upphängd i ett patenterat Lyre-system, en riktigt tålig upphängning från Rycote vilket innebär att kapseln är stödskyddad mot vibrationer.

Levereras med:

 • NT1 Mikrofon
 • AI-1 USB-interface
 • SMR Shockmount
 • Popskydd
 • XLR-kabel
 • USB-kabel
   


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.