NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Artikelnummer: 1039263

Röde NT-SF1 tar upp ljudet i en 360º-sfär för att skapa ett äkta sourround ljud. Genom fyra stycken membran kan du spela in fyra stycken spår i A-Format som kan förvandlas till B-format via Rödes kommande SoundField Plugin. Mikrofonen är väldigt tyst och är en viktig del inom skapadet av 3D- och VR-upplevelser.

10 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ambisonic broadcast mikrofon

Röde NT-SF1 tar upp ljudet i en 360º-sfär för att skapa ett äkta surround-ljud. Genom fyra stycken membran (RØDE TF45C-kapslar) kan du spela in fyra stycken spår i A-Format som kan förvandlas till B-format via Rödes kommande SoundField Plugin. Mikrofonen är väldigt tyst vilket är en viktig del inom skapandet av 3D- och VR-upplevelser.

Fördelar

  • Tetraedrisk byggnad (Ambisonisk mikrofon)

Tetraedrisk byggnad

Med den tetraedriska byggnaden bestående av 4 kapslar kan mikrofonen ta upp hela ljudfältet i en 360º-sfär. Ljudupptagningarna kan användas i 3D- och VR-upplevelser. I efterarbetet kan du även välja vilken riktning av ljudfältet du önskar att använda.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.