Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone
Artikelnummer: 1039263

Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

360°-mikrofon för äkta surround-ljud

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Ambisonisk mikrofon
  • Perfekt för 3D- och VR-filmer
  • Spela in i fyra spår
12 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone tar upp ljudet i en 360º-sfär för att skapa ett äkta surround-ljud. Genom fyra stycken membran (RØDE TF45C-kapslar) kan du spela in fyra stycken spår i A-Format som kan förvandlas till B-format via Rödes kommande SoundField Plugin. Mikrofonen är väldigt tyst vilket är en viktig del inom skapandet av 3D- och VR-upplevelser.

Fördelar

  • Tetraedrisk byggnad (Ambisonisk mikrofon)

Tetraedrisk byggnad

Med den tetraedriska byggnaden bestående av 4 kapslar kan mikrofonen ta upp hela ljudfältet i en 360º-sfär. Ljudupptagningarna kan användas i 3D- och VR-upplevelser. I efterarbetet kan du även välja vilken riktning av ljudfältet du önskar att använda.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.