NT1-A studiokit

Røde NT1-A studiokit

Artikelnummer: 321860

Riktigt bra studionmikrofon med för dig som ska spela in tal, sång eller instument.

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

NT1-A studiokit
Mikrofonstativ DS1 bordsmodell
Puffskydd WS2
2 410 SEK
Studiomikrofon med lågt egenbrus
Röde NT1-A är en kardioid mikrofon med väldigt lågt egenbrus, endast 5dBA. Det låga bruset och den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal men även för inspelning av aukustiska instrument.
NT1-A har låg distortion, hög SPL-kapacitet (137dB) och ett stort dynamiskt omfång. Det låga bruset gör denna mikrofon till en av de tystaste på marknaden, oasett prisklass, och är verkligen ingen ''budget'' produkt rent ljudmässigt trots det låga priset.

Studiokit
I studiokitet ingår det en hel del godsaker som gör din mikrofon kompett och perfekt. SM6 är en vibrationsabsorberande upphägning som ger väldigt bra förutsättningar för ljudet. I SM6 ingår även ett popfilter sam används mellan dig och mikrofonen för att ta bort puffljud. Med i kitet är även en skärmad XLR-kabel på 6 m samt ett dammavvisande mikrofonskydd.

Levereras med:
  • Mikrofon NT1-A
  • SM6
  • XLR-kabel, 6 m
  • Dammskydd till mikrofoner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.