NT1-A Studiopaket

Røde NT1-A Studiopaket

Artikelnummer: 1033062
2 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Röde NT1-A Studiopaket

Komplett studiopaket bestående av en Röde NT1-A studiomikrofon, Pulse Akustikskärm PF36 och ett Dixon MS232BK Mikrofonställ. 

Fördelar:

  • Röde NT1-A studiomikrofon med lågt brus
  • Akustikskärm PF36 skärmar av omgivande ljud
  • Mikrofonställ med teleskopbom

Röde NT1-A är en kardioid mikrofon med väldigt lågt egenbrus, endast 5dBA. Det låga bruset och den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal men även för inspelning av aukustiska instrument. NT1-A har låg distortion, hög SPL-kapacitet (137dB) och ett stort dynamiskt omfång.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.