FlashBender 2 large soft box kit

Rogue FlashBender 2 large soft box kit

Artikelnummer: 1018207
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Ljusformare för speedlight
Använd FlashBender med din speedlight för att forma ljuset som du vill. Med Softbox får du vackert ljus vid porträttfotografering. Du får med en FlashBender 2 Large Reflector som du även kan använda som en bounce-reflektor eller snoot, samt Silver/Black Attachment. Silversidan skapar kontraster och ger en reflexerande yta medan den svarta sidan skapar dramatiska effekter.

Fästet är justerbart för att du ska kunna använda den med vilken speedlight som helst.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.