Rotolight Titan™ X2 Reporter Kit
Artikelnummer: 1061170

Rotolight Titan™ X2 Reporter Kit

LED-Belysning med RGB och Smartsoft-teknik

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Belysningsstyrka på 15 900 Lux på 1m
 • RGBWW-teknik för 16,7 miljoner färger
 • Idealisk för både studio och för location
74 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Rotolight Titan X2 är en LED-belysning som ger ett mjukt flimmerfritt ljus och använder toppmodern RGBWW-teknik för att leverera en hög uteffekt och färgnoggrannhet. Det som gör att Titan X2 levererar ett mjukare ljus än traditionella LED-belysningar är den nya SmartSoft-tekniken, där du kan justera ljusets diffusion, fokus och spridning helt elektroniskt! 

Fördelar 

 • SmartSoft-teknologi som kan justera ljusets diffusion, fokus och spridning elektroniskt
 • Flimmerfritt ljus och toppmodern RGBWW-teknik
 • Hög uteffekt och färgnoggrannhet
 • Färgskärm med touch-kontroll
 • Titan X2 är utrustad med CineSFX

Nya möjligheter med Rotolight Titan X2

Titan X2 ger ett mycket mjukt LED-ljus som använder sig av toppmodern RGBWW-teknik för att ge en hög ljusstyrka och färgnoggrannhet. Rotolight Titan X2 innehåller en rad innovativa funktioner som underlättar för dig vilket ger dem nya kreativa möjligheter.

Massor av ljus i ett lätt och elegant paket

Titan X2 är designad och tillverkad i Storbritannien. LED-panelen kommer i ett elegant men ändå robust paket. Titan X2 är marknadens starkaste softljus med 2x1 paneluppsättning men är trots det förvånansvärt kompakt och lätt. Titan X2 presterar också utmärkt både ifråga om CRI- och TLCI-värden, vilket innebär mycket exakt färgåtergivning som minskar behovet av efterbehandling.

Elektronisk styrning av ljuset

Med Rotolights SmartSoft-teknologi kan du själv justera ljusets diffusion, fokus och spridning elektroniskt, något som ger en stor kontroll samtidigt som behovet av färg- och korrektionsgeler elimineras. Den stora ljuskällan ger ett mjukt ljus med korrekt återgivning av motivet utan några skarpa skuggor.

LCD-färgskärm med touch-kontroll

Titan X2 har en härdad LCD-pekskärm med ett intuitivt, snabbt och responsivt användargränssnitt. Du behöver inte längre navigera genom komplexa undermenyer, utan kan komma åt viktiga funktioner med ett enda tryck tack vare snabbstartikoner och upp till tio användaranpassade förinställningar. Färgskärmen gör det också möjligt att se förhandsgranskningar av det omfattande filterbiblioteket i Titan X2, så att du kan få exakt den färg de vill utan att behöva gissa sig fram!

Kreativa ljuseffekter med CineSFX

Titan X2 är utrustad med CineSFX, Rotolights prisbelönta svit av anpassningsbara specialeffekter så som Fire, Lightning, TV, Gunshot, Paparazzi och ännu fler. De öppnar upp en mängd kreativa möjligheter som kan förbättra inspelningen. Titan X2 är även perfekt för avancerade studio och porträttfotografer, tack vare ett kraftigt LED-blixtljus helt utan uppladdningstid och med möjlighet till HSS (High Speed Sync) upp till 1/8000 sekund.

Levereras med 

 • 1 x Titan™ X2 cinematic RGBWW LED light med standardfäste
 • Strömaggregat (PSU)
 • 1,25m Strömkabel
 • 0,5m Strömkabel
 • 3m Strömkabell för vägguttag
 • Stativadapter
 • Mjukt Fodral
 • Regnskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.