Kampanj

10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Canon EOS

Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Canon EOS

Artikelnummer: 1009053
4 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

BLACK WEEKSpara 15% med rabattkod

Under Black Week sparar du 15% på utvald optik från Samyang. För att ta del av rabatten anger du rabattkoden SAMYANG15 i kassan. Erbjudandet gäller t.o.m. 29/11.
Läs mer
Beställningsvara

Värdepaket

10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Canon EOS
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
4 518 SEK

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS

Ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv med hög optisk prestanda. Den är helt raktecknande och har en brännvidd på 10mm (motsvarar 15mm på APS-C och 20mm på Micro 4/3) samt en bildvinkel på upp till 109,5 grader vilket gör den idealisk för inomhus-, arkitektur- och landskapsfotografering. Närgränsen på 25cm ger stora möjligheter till spännande bilder. Konstruktionen innehåller bland annat 14 linser i 10 grupper, varav 2 asfäriska linselement och ett med ED-glas (extra låg färgspridning).

Detta blir Samyangs första objektiv med en antireflexbehandling som har den senaste nanokristalltekniken. Detta ger bättre ljustransmission, minskade reflexer och högre kontrast. Objektivet har manuell skärpeinställning. Finns i de flesta fattningar för APS-C och spegellösa system.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.