Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Artikelnummer: 1060014

Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE

Ljusstarkt cine-objektiv med autofokus

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Cineobjektiv med autofokus
 • Ljusstark T1,9
 • Kuggat fokushjul
6 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang 45mm T/1,9 normaloptik är det senaste tillskottet i serien av cine-objektiv med autofokus. Dessa videofokuserade objektiv är designade för att funka perfekt efter dagens video- och filmbehov. V-AF serien uppfyller alla videografens behov men med ännu mer avancerade funktioner som autofokus, hög ljusstyrka, tally lampa som lyser när du spelar in, uniform färg reproduktion, uniform storlek, programmerbara knappar och en kuggad fokusring som också känns som en manuell fokusring. Det finns även stöd för proffsverktyg som anamorfisk adapter.

Fördelar

 • Cineobjektiv med autofokus 
 • Ljusstark T1,9 
 • Tally lampa, LED inspelnings indikator 
 • Enhetlig formfaktor med resten av serien 
 • Enhetlig färgreproduktion med resten av serien 
 • Kuggat fokushjul 
 • Programmerbara knappar  
 • Specialiserad AAC på framsidan för proffsvideo 
 • Utmärkt optisk kvalitet passar upp till 8K 
 • Tyst linjär STM fokusmotor 

Perfekt kompatibilitet med gimbals 

Gimbals är ett alltmer populärt verktyg i dagens filmvärld. Samyang har tagit sig friheten att designa objektivserien för att fungera perfekt för gimbal-användare. Alla objektiv i serien kommer ha samma formfaktor och storlek så att det blir enkelt för filmaren att byta brännvidd utan att behöva balansera om stabilisatorn. 

Från vloggaren till filmfotografen

V-AF objektiven kommer att fungera utmärkt för alla användningsområden vd gäller rörlig bild. För dig som vloggar, är filmstudent eller äger ett litet produktionsbolag. Ljusstarka och uniforma cineobjektiv med autofokus är perfekt för att göra inspelningen smidigare och minimera postproduktionsarbetet. Objektiven fungerar även utmärkt för TV-sändning och filmproduktion, de perfekta verktygen för hela teamet eller för den som jobbar ensam.

Behändiga funktioner för video

Alla objektiv i serien är fullspäckade med egenskaper som du kommer behöva inom film. Tallylampan/kontrollampan lyser upp när du spelar in så att du alltid är säker på att kameran spelar in. Ett reglage på sidan låter dig ställa in så att du kan styra fokus eller bländaren genom fokusringen. En focus-hold knapp låter dig låsa fast skärpan på ett specifikt avstånd. Du kan även ändra funktioner på reglaget genom firmwareuppdateringar. Den optiska konstruktionen ger dig en riktigt skarp och filmisk look utmärkt att använda för 8K video och nedåt.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK