Lätt och ljusstarkt normalobjektiv

Samyang AF 45mm f/1,8 Sony FE

Artikelnummer: 1044423
  • Lätt och litet
  • God ljusstyrka
  • Snabb, tyst autofokus
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

AF 45mm f/1,8 Sony FE
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter L395 SMC 49 mm
4 408 SEK
AF 45mm f/1,8 Sony FE
Putsduk mikrofiber large
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
4 788 SEK

Litet och ljusstarkt

AF 45mm f/1,8 är ett väldigt litet och samtidigt ljusstarkt objektiv anpassat för Sonys fullformatskameror. Den ringa storleken gör objektivet utmärkt när du vill hålla nere storleken på din utrustning, utan att för den skull tappa ljusstyrka och bildkvalitet. En stor bländare på f/1,8 och en snabb autofokus gör att detta passar många situationer, men kanske lite extra bra på resor och sociala tillställningar när du vill bära lätt.

Fördelar:

  • Lätt och litet
  • Ljusstarkt
  • Snabb och tyst autofokus
  • Anpassad för fullformat

Objektivet är tillverkat med sju linselement i sex grupper, varav två asfäriska och ett ED-glas.

Lätt och litet

Objektivet väger endast 162 gram och mäter ungefär 5,5 x 6 cm i storlek. Detta gör att det passar perfekt på Sonys spegellösa systemkameror.

Ljusstarkt

Även om objektivet är litet så har det ändå en bra ljusstyrka på f/1,8, vilket ger möjligheten att jobba med bakgrundsoskärpa och bra bildkvalitet även när ljuset blir sämre.

Snabb och tyst autofokus

En linjär stegmotor ger en snabb och tyst autofokus som tillsammans med den elektroniska slutaren ger bra möjligheter till riktigt diskret fotografering.

Anpassad för fullformat

Objektivet tecknar ut hela fullformatssensorn men passar även bra på APS-C kameror och motsvarar då 67,5 mm.

Levereras med:

  • Främre och bakre objektivlock
  • Motljusskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.