Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE
Artikelnummer: 1057388

Samyang V-AF 75mm T 1,9 Sony FE

Ljusstarkt cineobjektiv med autofokus för smidigare inspelningar

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Enhetlig design genom hela serien
  • AF med Samyangs linjära fokusmotor (STM)
  • Jämn fokusrotation
6 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang V-AF 75mm T 1,9 är byggt för Sonys E-mount och har flera spännande och viktiga funktioner, som kugghjul för follow focus, indikatorlampa och en enhetlig design. Tack vare dess enhetliga vikt och storlek är det enkelt att använda objektivet med tillbehör som gimbals eller drönare, eftersom man inte behöver balansera om det, vilket kan vara tidskrävande.

Fördelar

  • Enhetlig design genom hela serien
  • AF med Samyangs linjära fokusmotor (STM)
  • Indikatorlampa på framsidan
  • Kugghjul för follow focus
  • Jämn fokusrotation
  • Alla objektiv är färgmatchade
  • Täcker fullformat

Stöder upplösningar upp till 8K

Samyang V-AF 75mm T 1,9 stöder upplösningar upp till 8K i ett litet och lätt format, väl lämpat för användning med handhållna gimbals och drönare, men även för studio och ute på set. Objektivet är färgmatchat för att undvika skiftningar när du byter objektiv, och de 9 bländarlamellerna ger en naturlig bokeh.

Indikatorlampa på framsidan

Det finns även en kontrollampa på framsidan som visar när kameran spelar in. En funktion som är väldigt uppskattad av Youtubers, bland annat.

Kugghjul för follow focus

På sidan av objektivet finns ett anpassningsbart reglage som kan ställas in på manuell fokus eller justering av bländaren med fokusringen. Under reglaget finns en focus hold-knapp, som låser skärpan på ett visst avstånd. Användaren kan även tilldela andra funktioner till reglaget via firmwareuppdatering.

Avancerad konstruktion

Konstruktionen i nya V-AF 75 mm T1.9 består av 10 linselement i 9 grupper och har 2 ED och 2 HR speciallinser som ger videon en skarp och cinematisk look. Fokus hanteras av Samyangs linjära fokusmotor (STM) vilket ger en tyst och mjuk autofokus som minimerar vibrationer och brus. Den 9-bladiga cirkelrunda bländaröppningen ger en jämn bokeh med en bakgrundsoskärpa som får motivet att sticka ut och ger tydliga djupeffekter.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.