Samyang Lens station till Sony FE
Samyang Lens station till Sony FE

Samyang Lens station till Sony FE

Lens station till Sony FE

Artikelnummer: 1038230
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Uppdatera firmwaren på ditt objektiv
  • Ställ in autofokusen
  • Ställ in bländarfunktionen
  • Du kan ställa in känsligheten för manuell fokus
799 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Samyang Lens Station gör det möjligt för dig att uppdatera firmware och anpassa funktioner hos Samyangs autofokusobjektiv. Genom att installera senaste firmware-versionen kan du försäkra dig om att alltid få bästa möjliga autofokusprestanda. Lens Station tillåter dig även att påverka hur objektivets bländare och manuella fokusering ska fungera.

Funktioner

  • Firmware uppdatering
  • Inställning av autofokus
  • Inställning av bländarfunktion
  • Inställning av känslighet för manuell fokus
För att använda Samyang Lens Station kopplas enheten till en dator där programvaran Lens Manager är installerad. Programvaran finns för både Windows och Mac OS och laddas ned från Samyangs internationella webbsida.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.