Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE
Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE
Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE
Artikelnummer: 1009055

Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE

10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS

Ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv med hög optisk prestanda. Den är helt raktecknande och har en brännvidd på 10mm (motsvarar 15mm på APS-C och 20mm på Micro 4/3) samt en bildvinkel på upp till 109,5 grader vilket gör den idealisk för inomhus-, arkitektur- och landskapsfotografering. Närgränsen på 25cm ger stora möjligheter till spännande bilder. Konstruktionen innehåller bland annat 14 linser i 10 grupper, varav 2 asfäriska linselement och ett med ED-glas (extra låg färgspridning).

Detta blir Samyangs första objektiv med en antireflexbehandling som har den senaste nanokristalltekniken. Detta ger bättre ljustransmission, minskade reflexer och högre kontrast. Objektivet har manuell skärpeinställning. Finns i de flesta fattningar för APS-C och spegellösa system.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.