10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE

Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE

Artikelnummer: 1009055
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

10mm f/2,8 ED AS NCS CS till Nikon AE
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
4 718 SEK

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS

Ett ljusstarkt fast vidvinkelobjektiv med hög optisk prestanda. Den är helt raktecknande och har en brännvidd på 10mm (motsvarar 15mm på APS-C och 20mm på Micro 4/3) samt en bildvinkel på upp till 109,5 grader vilket gör den idealisk för inomhus-, arkitektur- och landskapsfotografering. Närgränsen på 25cm ger stora möjligheter till spännande bilder. Konstruktionen innehåller bland annat 14 linser i 10 grupper, varav 2 asfäriska linselement och ett med ED-glas (extra låg färgspridning).

Detta blir Samyangs första objektiv med en antireflexbehandling som har den senaste nanokristalltekniken. Detta ger bättre ljustransmission, minskade reflexer och högre kontrast. Objektivet har manuell skärpeinställning. Finns i de flesta fattningar för APS-C och spegellösa system.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.