Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3
Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3
Artikelnummer: 1036909

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3

16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3

Webblager
Beställs från leverantör, leverans inom 3-7 dagar
Butikslager:
4 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt filmobjektiv till Micro 4/3-kameror

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3 har en bildvinkel motsvarande 32mm och är förberett för användning av followfocus system. Bländarringen är steglös och objektivet har en helt manuell hantering.

Fördelar:

  • Motsvarar 32mm
  • Bra ljusstyrka
  • Steglös bländare
  • Anpassat för followfocus
  • Tillverkat i aluminiumlegering

Objektivet är tillverkat med 13 linselement i 11 grupper varav en hybrid asfärsisk (H-ASP) 1 asfärisk (ASP) och en lins med extra lågt brytningsindex (ED). H-ASP och ASP linserna motverkar färgförskjutningar och ED linsen tillsammans med Samyangs Ultra Multi Coating (UMC) motverkar spökbilder och ökar kontrasten.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.