Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 64GB Ultra USB 3.0

Sandisk USB-minne 64GB Ultra USB 3.0

Artikelnummer: 1006009
  • Läshastighet: 80 MB/s
  • Lagringskapacitet: 64GB
  • Anslutning: USB 3.0
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

USB-minne Ultra USB 3.0 64GB

Spara och dela med dig av dina bilder, musik, filer och annat roligt. Med USB-minnet Ultra 3.0 kan du föra över dina filer upp till fyra gånger snabbare. Då den har en överföringshastighet upp till 80 MB/s.

Levereras med

  • Sandisk 64GB Ultra USB 3.0

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.