Headmic HSP 4-EW med 3,5 mm tele Svart

Sennheiser Headmic HSP 4-EW med 3,5 mm tele Svart

Artikelnummer: 552450
  • Diskret headseatmikrofon
  • Headsetmikrofon med 3,5 mm tele för anslutning till Sennheisers trådlösa ficksändare
  • Levereras med puffskydd och transportlåda i plast för säker förvaring
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Headmic med njurkapsel. Svart. Nackbandet kan justeras för att passa alla huvudformer. Mikrofonbommen har en svanhals vid kapseln och kan monteras på höger eller vänster sida och justeras i längdriktningen samt i tre olika vinklar. Kabeln och alla andra ingående delar finns som reservdelar.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.