Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Komplett minirig för smartphone

Shoulderpod X1 Pro - Rig

Artikelnummer: 1029580
  • Liten och lätt
  • Stöd för både mikrofon kameralampa
  • Kan monteras på stativ
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Komplett minirig för smartphone

Pro Rig X1 är en miniatyrisk videorig för smartphone och där både extra mikrofon och videolampa kan monteras.

Fördelar:

  • Liten och lätt
  • Stöd för både mikrofon kameralampa
  • Kan monteras på stativ

Med dagens smartphone går det att få bra videokvalitet när man filmar och med X1 Pro Rig kan du även använda dig av både mikrofon och videolampa för dina smartphone filmer. Dessa monteras enkelt i blixtskoplatsen eller med 1/4" skruv och kommer tillföra bättre kvalitet på din videoinspelning. För att ge bästa hantering och balans kommer X1 med dubbla handtag.

Levereras med:

OBS! Lampa, mikrofon eller mobiltelefon ingår ej!

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.