Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt och robust bordsstativ

Sirui Bordsstativ 3T-35K svart

Artikelnummer: 1014619
  • Använd stativet med kompaktkameror och videokameror som väger upp till 4 kg
  • Med den utdragna mittpelaren kan stativet bli drygt 34 cm högt
  • Stativet är lätt att få med sig i kameraväskan, ryggsäcken eller till och med fickan
739 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Kompakt och robust bordsstativ
Detta är ett mycket kompakt, robust och flexibelt bordsstativ. Stativet är lätt att få med sig i kameraväskan, ryggsäcken eller till och med fickan. Med bälteskroken har du det alltid redo. De stora stabila stödbenen av aluminium gör att du kan använda stativet med kompaktkameror och videokameror som väger upp till 4 kg. Med den utdragna mittpelaren kan stativet bli drygt 34 cm högt.

Genom att fälla in benen kan du använda stativet som en förlängningsarm och dessutom får du ett bra grepp vid videofilmning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.