Enbensstativ är perfekt för fotografering med långa teleobjektiv

Sirui Enbensstativ P-204SR aluminium 4-delat

Artikelnummer: 1032085
  • Skapa 360 graders panoreringar i alla riktningar
  • Lätt att bära med sig och går snabbt att fälla ut
  • Idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui P-224S
Ett enbensstativ är perfekt för fotografering med långa teleobjektiv, eller vid fotografering i sämre ljusförhållanden. Det är lätt att bära med sig, går snabbt att fälla ut och är idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen. Detta stativ har tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet som inte är möjligt med vanliga enbensstativ! Med fötterna kan du göra 360 graders panoreringar i alla riktningar och du kan även skapa ytterligare stabilitet genom att ställa dig på dem. Fötterna kan ersättas med en rostfri spikfot, för användning utomhus.

OBS: Bilden visar kolfiberversionen av samma stativ. Utöver materialet är de likadana.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.