Ett enbensstativ är perfekt för foto och film

Sirui Enbensstativ P-324SR kolfiber 4-delat

Artikelnummer: 1033899
  • Lätt att bära med sig och det går snabbt att ställa in
  • Idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen
  • Tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui P-324SR

Ett enbensstativ är perfekt för fotografering med långa teleobjektiv eller vid fotografering i sämre ljusförhållanden men då du inte kan använda ett trebensstativ. Enbensstativet är lätt att bära med sig, går snabbt att ställa in och är idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen.

Detta stativ har tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet som inte är möjligt med vanliga enbensstativ! Med fötterna kan du göra 360 graders panoreringar i alla riktningar och du kan även skapa ytterligare stabilitet genom att ställa dig på dem. Fötterna kan ersättas med en rostfri spikfot, för användning utomhus.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.