Ett enbensstativ är perfekt för foto och film

Sirui Enbensstativ P-324SR kolfiber 4-delat

Artikelnummer: 1033899
  • Lätt att bära med sig och det går snabbt att ställa in
  • Idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen
  • Tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui P-324SR

Ett enbensstativ är perfekt för fotografering med långa teleobjektiv eller vid fotografering i sämre ljusförhållanden men då du inte kan använda ett trebensstativ. Enbensstativet är lätt att bära med sig, går snabbt att ställa in och är idealiskt när du jobbar i trånga utrymmen.

Detta stativ har tre robusta, nedfällbara fötter, som ger stabilitet och flexibilitet som inte är möjligt med vanliga enbensstativ! Med fötterna kan du göra 360 graders panoreringar i alla riktningar och du kan även skapa ytterligare stabilitet genom att ställa dig på dem. Fötterna kan ersättas med en rostfri spikfot, för användning utomhus.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.