Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kulled G-10KX

Sirui Kulled G-10KX

Artikelnummer: 1018694
  • Separat vred för panorering, friktion och låsning för maximal kontroll
  • Extrem låg vikt på 310 gram trots en hög maxbelastning på 18 kilo
  • Inbyggd vattenpass
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sirui G-10KX
Kulledshuvud med separata vred för panorering, frikton och låsning, dubbla vattenpass för att säkerställa raka horisonter och en unik låsmekanism som klarar upp till 18kg. Vred i metall för bra grepp och minimalt slitage.

Levereras med:
Stativhuvud, Arca-swiss kompatibel stativplatta samt mjuk förvaringspåse

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.